mandag 10. oktober 2011

Nytt "husdyr" - Robotstøvsuger

Endelig skulle hverdagen bli mye bedre, vi bestilte en robotstøvsuger http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=602455&gclid=CPDEnvrU3asCFSYvmAodOikJQA

Etter en del studering kjøpte vi en Samsung VCR8855L3B. Denne var etter vår mening den gunstigste, den skulle være stillegående og intelligent.
Pakken kom med maskinen, noen børster som måtte monteres under, ladestasjon og såkalte "fyrtårn" til å guide den med om nødvendig. Vi lot den stå til lading noen timerv og satt den så igang, det ble god underholdning. Den fant veien rundt i stua på kryss og tvers, den klarte seg over en liten dørstokk, men sofaen var 0,5 cm for lav, så der satt den seg fast og begynte å pipe. Da støvsugeren var løsnet fra sofaen gikk den videre på sin ferd en god stund før den igjen stoppet på et teppe, den kjørte opp på et sort teppe og trodde tydeligvis det var lagt ned på gulvet igjen, så der turte den ikke gå. Så var den utslitt og gikk tilbake til ladestasjonen sin for påfyll av energi. Morgenen etter da vi skulle på jobb, satt vi den igang igjen og jammen meg, når vi kom hjem åpnet vi inngangsdøren og der sto vårt nye "husdør" på innsiden og pep, ikke vet jeg hva som hadde skjedd, kanskje den ikke likte å være alene.

Men det viktiste oppi det hele er vel egentlig at støvsugeren støvsugde ikke serlig bra, det ble liggende dotter igjen rundt omkring, en del tok den med seg men mye ble igjen. Dett ehar jeg hørt skal være noe bedre på andre maskiner med større motor.

Så vår konklusjon ble at vi benyttet angrerettskjemaet og gikk tilbake til gode gamle manuelle støvsugeren og endelig ble huset  litt nærmere støvfritt igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar